Idéer ska realiseras

Idéer ska realiseras

Vi som startat Hembokat, fick idén från egna erfarenheter av komplicerade processer inom våra respektive bostadsrättsföreningar. Vi upplevde att vid inflytt var det svårt att få tag på rätt information om föreningar, såsom hur man bokar tid i tvättstugan och var man beställer namnskylt till ytterdörren. Information från styrelsen kom från alla möjliga håll, lappar i trapphuset, grupp på facebook, mailtrådar och brev i brevinkastet. Riskerna att inte få information när man behövde den var för stor och efter våra olika upplevelser kände vi att ”det måste kunna vara enklare..”

 

Tillsammans med bostadsrättsföreningar tog vi fram en plan om hur vi kunde göra det enklare, billigare och mer effektivt för bostadsrättsföreningar att sköta löpande administration och kommunikation inom föreningen. Arbetet till att skapa Hembokat kunde påbörjas!!