25 maj, 2017

Funktioner

Hembokat - Mer än bara en digital bokningstjänst

En användarvänlig hemsida som underlättar för alla i föreningen - Här har ni några av många anledningar varför ni ska använda Hembokat

Egen hemsida

Du behöver inte kunna skriva kod eller bygga hemsidan, vi löser allt! Med Hembokat för din förening en egen hemsida som är anpassad för alla typer av användare. Det är både enkelt att komma igång och vi skräddarsyr hemsidan efter er förening.

Bokningskalender

Boka tvättid digitalt! Skräddarsy egna kalendrar till föreningens bokningsbara utrymmen. Dina bokningar kopplas enkelt till din privata kalender så att du aldrig missar en tvättid igen!

Nyhetsflöde med notiser

Få information och uppdateringar om vad som händer i din förening genom anslagstavlan på hemsidan. När ett nytt inlägg skrivs, skickas et automatiskt ut ett mail till alla användare så alla hålls uppdaterade om vad som händer i föreningen.

Underlätta styrelsearbetet

Inga onödiga lappar i trapphuset eller frågor från nyinflyttade då man kan lägga upp all information på hemsidan. Ladda upp dokument och samla arbetet i ett styrelseforum som bara föreningens styrelse har access till.

Ingen startavgift

Med Hembokat har man ingen startavgift eller bindningstid och inga dolda avgifter. Gratis sign-up och team Hembokat hjälper till att skapa din BRF hemsida så att ni enkelt och snabbt kan komma igång.

Fri support

Med Hembokat får ni fri support oavsett vad det gäller. Kontakta Hembokat så hjälper er med allt från att skapa er hemsida till löpande support som är helt kostnadsfri.

Mäklarsida

Underlätta försäljning av lägenheter genom att ha en mäklarsida där ni kan lägga upp offentlig information som är relevant för mäklare och potentiella köpare, utan att behöva kontakta styrelsen.

Erbjudanden

Tack vare Hembokat kan både du och föreningen spara pengar på vardagliga inköp! Som Hembokat medlem får du och din förening löpande erbjudanden på produkter och tjänster som är relaterade till ditt hem och din förening.

 

 

 

 

 

 

Hur går det till?

Gör det lättare med Hembokat

Det är inte bara hemsidan man kan skräddarsy som man vill. Det enkelt att både bygga och anpassa bokningskalendrar efter egna behov så att alla i föreningen kan boka lätt och smidigt. De bokningar man gör sammanfattas under "Mina sidor" och kan enkelt läggas in i ens privata kalender så att man aldrig missar en tvättid igen! 

 

Slipp all administration med fastighetsmäklare när en lägenhet ska säljas. All information som är relevant vid en lägenhetsförsäljning, kan föreningen lägga upp på "mäklarsidan" som är offentlig för alla. Det är enkelt och smidigt för både mäklare och potentiella köpare att lära sig om föreningen.

 

Att flytta in i en ny lägenhet betyder också att man flyttar in i en ny förening. Alla föreningar är unika och därför tvingas man belasta styrelsen i början för att lära sig vad som gäller. Tack vare Hembokat och en FAQ för nyinflyttade, kan föreningen hjälpa nyinflyttade att lätt komma in i föreningen utan maila och ringa styrelsen om allt.  

 

Vill du veta mer?

 

Läs mer om våra paket