25 maj, 2017

Om Hembokat

Vi skapar & underhåller hemsidor till bostadsrättsföreningar! 

Hembokat skapar, skräddarsyr och underhåller hemsidor till bostadsrättsföreningar. Vi gör din BRF till en digital upplevelse och användandet av hemsidan underlättar för både styrelsen och föreningens medlemmar. Ingen kunskap inom kodning eller web-design behövs, Hembokat skapar hemsidan till er!

Vad är det som ingår?

Din BRF får en egen lösenordskyddad hemsida dit alla medlemmar i föreningen får inlogg till. Hemsidan innehåller en bokningssida där föreningens medlemmar enkelt kan boka tvättstugan eller andra allmänna ytor som finns i föreningen. Ens bokningar kan man enkelt lägga in i sin privata kalender på mobil eller dator. På hemsidan finns det en anslagstavla där styrelsen kan skicka ut information till samtliga i föreningen, man kan enkelt kommunicera med sina grannar och dela bilder. När någon skriver på hemsidans anslagstavla, skickas också meddelandet ut via mail till föreningens alla medlemmar vilket gör att ni snabbt och enkelt kan nå ut till alla.

Hur fungerar det?

Samtliga hushåll får användare och tillgång till hemsidan för att kunna ta del av information, boka utrymmen och kommunicera med grannar och styrelsen. Med Hembokat får din förening en helhetslösning där styrelsen kan arbeta, samla material och kommunicera nyheter till föreningens medlemmar. 

 

Följer Hembokat GDPR & dataskyddsförordningen? 

Svaret på denna fråga är JA! Det viktigaste för oss på Hembokat, är att våra användare ska vara och känna sig trygga med att använda Hembokat. Om det innebär att behöve delge personuppgifter, så tar vi på Hembokat det på största allvar! Vi ansvarar för att aldrig efterfråga eller behandla personuppgifter som inte är nödvändiga för användandet av tjänsten eller sin brf-hemsida. För fullständig information har vi uppdaterat våra allmänna villkor där du kan läsa mer om hur vi på Hembokat tar ansvar för hur dina personuppgifter behandlas. 

"Tack vare Hembokat slipper vi i styrelsen massa onödigt arbete och vi kan enkelt kommunicera med våra grannar i föreningen. Att boka tvättid via vår hemsida är också helt fantastiskt enkelt!!"

- Oscar, Brf Dalagatan 74

 

Anpassad för mobil och dator

Hemsidan är mobilanpassad och har en responsiv design vilket betyder att du kan ta med dig hemmet var du än befinner dig!

 

Borta bra men hemma bäst!

Ta med dig en del av hemmet i mobilen och håll dig uppdaterad om vad som händer i föreningen när du inte är hemma.

 

 

 

Håll dig uppdaterad

Mail skickas ut till alla användare när någon skriver på hemsidan. 

 

Hemmet i mobilen

Med Hembokat kan du ta med dig hemmet var du än befinner dig.

 

 

 

Mobilanpassad design

Glöm appar! Hembokat passar till alla mobiler oavsett märke.

 

Glöm aldrig en tvättid

Lägg in dina tvättider i din mobilkalender, så missar du aldrig en tvättid igen!

Håll dig uppdaterad genom hemsidan

Slipp onödigt spring i trapphuset

Vilket paket passar din förening?

Hembokat har tre paket att välja mellan.

Lilla paketet 1-40
Mellan paketet 41-100
Stora paketet 101+

Att använda Hembokat är enkelt och som kund ska man inte behöva betala extra för att få alla funktioner som Hembokat erbjuder. Vi vill ge alla våra kunder bästa möjliga användarupplevelse, därför har vi gjort att alla paket innehåller samma funktioner och samma möjligheter att skräddarsy både hemsidan och bokningssystemet efter just er förening. Det som avgör vilket paket som gäller för er förening, är antalet lägenheter föreningen har. 

För att lära sig mer om vad som ingår när man använder Hembokat kan du läsa mer om alla funktioner genom länken nedanför.

 

Vill du veta mer?

Läs mer om Hembokats funktioner